Un viaje espectacular.

Jag är nu hemma efter en helt oförglömlig resa! Har haft det jättebra! Är många nya erfarenheter, och många underbara vänner rikare! (Då vi åkte med folk från två andra skolor också, vi var 28 stycken sammanlagt). Myndig har jag blivit också! Ikväll åker jag iväg på ännu en resa, med min organisation, till Patagonien. Hinner därför inte ladda upp några bilder, men här får ni en lite snabbt, av de femhundra jag tagit. Hoppas allt är bra hemma i mörka Svearike. Ha det bäst! Hörs om två veckor. Besos.


Promenerandes på Balneario, Camboriu!

Viaje de egresados.

Vamos a BRASIL! 9/11 - 24/11. Chau amigos.

Un domingo especial.

Kan ju tala om att det var 37 grader varmt här idag (!!!!!). Mycket pga vinden Zonda, som orsakade mycket förödelse. Träd har brutits, och lagt sig över vägar. Elektriciteten försvunnit totalt nästan överallt. Vi har haft strömavbrott i omkring sju timmar idag. Hela dagen har varit en minst sagt intressant upplevelse. God natt.

Asado en el cole.Idag var det en stor asado i skolan, som avslut på El Mes De La Familia (="Familjemånaden"), som oktober var. Man höll sig i skuggan. Min kropp och mitt huvud har inte alls vant sig vid värmen än.. Saknar min pojke, som fått för sig att åka till Chile en långhelg bara sådär. Vill inte äns tänka på hur det blir när jag åker iväg på en månads resa på tisdag med bara ett knappt dygn hemma emellan efter Brasilien.. Appropå Brailien så har jag fortfarande inte fattat att jag åker dit om tre dagar, med buss för de som undrar. Känns lite smått overkligt sådär. Är inte riktigt mentalt redo på något sätt, och packningen har jag knappt börjat tänka på än.

Argentina en mi corazón.

Jag hör hemma här, det bara är så. Lever livet.

Mi noviembre.Om en vecka åker jag på en s.k. Viaje De Egresado med klassen i två veckor - till Camboriu, Brasilien! (Första två bilderna) Även till Iguazú, Cataratas! (De stora kända vattenfallen på gränsen mellan Argentina och Brasilien, som jag har som header på bloggen). Alla som går i tercero, sista året i skolan här, gör en sådan resa, men till olika destinationer. Efter det kommer jag att vara hemma ett knappt dygn innan det bär av på en två veckor lång resa genom Patagonien, hela södra Argentina, med min organisation! (Bland annat besöka platsen på tredje bilden) Gaaaaaah asså! Nu vet ni vad jag kommer att ha för mig november månaaaad. Min 18-årsdag kommer jag att spendera någonstans mellan Brasilien och Mendoza.

RSS 2.0